İSTANBUL / ÜMRANİYE - Ahmet Yavuz Ortaokulu

Ahmet Yavuz Ortaokulu

Kazım Karabekir Mahallesi Ordu Cd. No130 Ümraniye / İSTANBUL
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, memur ve hizmetli bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
...
Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmaktadır.
Isınma
Binamız kaloriferli olup doğal gaz ile ısınmaktadır. Su ve kanalizasyon şebekesi mevcuttur. Aydınlanma elektrikle sağlanmaktadır.
İnglizce
Ulaşım
Okulumuzun durağı olan ercan durağında; İnkılap Mah. dolmuşları, 14 DK, 11D ve 14DK otobüsleri geçmektedir
Kazım Karabekir Mahallesi Ordu Cd. No:130 Ümraniye/İSTANBUL